Ninja 250 2010 does not enter the 6th march - Kawasaki Ninja Forum
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 1 Old 10-27-2017, 06:29 PM Thread Starter
Ninja Novice
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Ninja 250 2010 does not enter the 6th march

You're talking. I'm new here on the forum and I have a problem with my Ninja 250 2010.
I'm from Brazil too, so sorry for the mistakes.

When I'm 5th and I'm going to move to 6th, it goes into a dead center.
He does not enter the 6th gear at all, just at this dead spot in the place of the march.
It looks like this: 1-N-2-3-4-5-N

All other gears enter correctly.

The problem seems to have started when I was 6th and the current dropped. It made a lot of noise, I can not identify if it was something breaking in the gearbox, and after that no longer comes that damn 6th.

Anyone have any idea what it might be? Here in Brazil nobody can help me yet.

dupfeifer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome