Acceleration Issue - Kawasaki Ninja Forum
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 3 Old 11-29-2019, 10:53 AM Thread Starter
Ninja Novice
 
Adnan Wali's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Acceleration Issue

Hi everyone,

I bought a 2006 zx6r a couple months ago.

Bike takes long time to start almost 10 seconds continuous ignition. it does not show power in gear unless remain start for atleast 10 minutes. Gear shifting is fine, but does not accelerate more than 90RPM. i have checked plugs and airfilter aswel.

Bought this bike all cash, don't have the extra cash to take to a shop for them to charge me $500. Help!

Thanks,

Wali

Adnan Wali is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-02-2019, 03:32 PM
Ninja Novice
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
 
Does it take longer to start when it is cold or it is a normal occurrence with the bike?

musivan is offline  
post #3 of 3 Old 12-02-2019, 04:58 PM Thread Starter
Ninja Novice
 
Adnan Wali's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Thanks for the reply. Yes it takes longer only when cold and start normally right after a ride

Adnan Wali is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome