What do I do? - Kawasaki Ninja Forum
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 1 Old 02-05-2020, 07:27 AM Thread Starter
Ninja Novice
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
What do I do?

Ok so I had gotten my 08 ninja 650r from a buddy. And every wire on this harness was cut spliced n all that trash. So I bought a used one off of Ebay. I also replaced the ignition switch. With one of those Chinese ignitions. Well long story short I get the other wiring harness that I ordered and i hook everything up right. I doubled checked it an everything. But I'm not getting any power any where on the bike. I've used a test light an nothing comes on.

Byron Crawford is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome